Запрошуємо Вас взяти участь у теоретичному семінарі з групового аналізу 

“Базова концепція групової динаміки Зігмунда Фукса”,

який відбудеться 22-24 лютого 2019 року 

за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова 56, НМУ ім. Пірогова, медико-психологічний центр “АльтаМедЦентр”.


Секція ГПП АППУ починаючи з 2001 року організує в різних містах України освітні заходи, спрямовані на підготовку та удосконалення спеціалістів у галузі групового аналізу. 

Теоретичний семінар, який регулярно проводиться починаючи з 2009 року, став особливою подією, що збирає в одне коло досвідчених фахівців і починаючих психотерапевтів, аналізандів і тренінг-аналітиків, студентів і практикуючих спеціалістів, котрих поєднує спільна цікавість до вивчення групового аналізу та дослідження власного душевного життя через спілкування з іншими. 

Опрацювання теоретичного матеріалу в групі містить в собі потужний потенціал. Незалежно від того, чи ви відвідуєте наш семінар вперше, чи вже маєте тривалий досвід участі в ньому, ви отримаєте унікальну можливість глибше проникнути в зміст психоаналітичної теорії та сполучити її з власним досвідом переживання. 

Окремі події на семінарі – пленарні доповіді, тематичні дискусії, воркшопи, велика аналітична група, а також неформальне спілкування з колегами за кавою – створюють умови для занурення в атмосферу психоаналітичного дослідження, відвертого спілкуквання, обміну професійним досвідом, досягненнями, труднощами і засобами їх подолання. 

Протягом семінару Ви матимете можливість познайомитись та удосконалити свої знання про свідомі і несвідомі процеси, які відбуваються у різноманітних соціальних угрупуваннях, поглибити
своє розуміння динаміки психотерапевтичних груп, підвищити свій фаховий рівень у застосуванні психоаналітичної техніки. 

Програму семінару розраховано на участь психотерапевтів, психологів, психіатрів, соціальних працівників, педагогів, студентів психологічних, медичних та педагогічних відділень, учасників навчальних проектів у галузі психотерапії.